ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ελληνική Ομογένεια, Κωνσταντίνος Κατσίφας,


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σήμερα 28η Οκτωβρίου πλήθος Αλβανών αστυνομικών (ένστολοι και μη) έσπειραν για ακόμη μία φορά τον φόβο σε ειρηνικούς προσκυνητές των Ελλήνων Πεσόντων του Ελληνοϊταλικού πολέμου.
Κατά την είσοδο, αλλά και κατά την έξοδο του χωριού, οι δρόμοι ήταν »φραγμένοι» από αστυνομικά μπλόκα.
Όσον αφορά τη μετάβαση των ανθρώπων στο σημείο της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, για τον ένα χρόνο από το θαντό του, δυστυχώς η μαζική προσέλευση ήταν αδύνατη καθώς όχι μόνον εκείνοι εμποδίστηκαν, αλλά και ο ιερέας ο οποίος κατόπιν πολλών προσπαθειών της οικογένειας, κατάφερε να βρεθεί ούτως ώστε να τελέσει τρισάγιο.
Επίσης επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ των γονέων του αείμνηστου Κωνσταντίνου και των αρχών, οι οποίες δε δίστασαν να αποσπάσουν δια της βίας, το πανό με τη φωτογραφία από τον πατέρα του Γιάννη, αφού πρώτα τους έσυραν μαζί με τη σύζυγό του Βασιλεία.























































