ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φοιτητής αυτοκτόνησε γιατί τον κακοποιούσε η 21χρονη κοπέλα του

Φοιτητής αυτοκτόνησε γιατί τον κακοποιούσε η 21χρονη κοπέλα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκαρισμένοι είναι άπαντες στο Κολέγιο της Βοστόνης με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της έρευνας που έκανε η Αστυνομία σχετικά με την αυτοκτονία του Αλεξάντερ Ουρτούλα.

Η Αστυνομία έψαξε το τηλέφωνο του αυτόχειρα και διαπίστωσε πως η σχέση του με την κοπέλα από τη Νότια Κορέα ήταν ταραχώδης τους 18 μήνες που διήρκησε.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό η ένταση ανέβηκε όσο πλησιάζαμε την ημέρα της αυτοκτονίας, με την Ουν να γίνεται πολύ επιθετική.

Είναι χαρακτηριστικό πως τους τελευταίους δύο μήνες, είχαν ανταλλάξει συνολικά 75.000 μηνύματα, εκ των οποίων τα 47.000 ήταν από την 21χρονη.

Στα περισσότερα από αυτά ήταν ξεκάθαρη η επιρροή που είχε πάνω του, απειλώντας τον και απαιτώντας διάφορα πράγματα από αυτόν.

Μάλιστα, δεν δίσταζε, παρά το γεγονός ότι γνώριζε την ευαίσθητη και ιδιαίτερη ψυχολογική του κατάσταση, να του λέει πως θα κάνει κακό στον εαυτό της, σε περίπτωση που δεν γινόταν αυτό που ήθελε.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την κατάστασή του.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Ινγονγκ Ουν κατηγορείται ουσιαστικά για ανθρωποκτονία, καθώς βάσει των στοιχείων κακοποιούσε λεκτικά και ψυχολογικά τον 22χρονο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μάχη για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Σάντερς ζητά «φρένο» πριν να είναι αργά – Ο Ζάκερμπεργκ επενδύει 600 δισ. στην υπερνοημοσύνη

ΕΟΤ: Πρωτιές της Ελλάδας σε κορυφαία τουριστικά βραβεία των ΗΠΑ

Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας

Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.

NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα – Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr