ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Βαλκάνια, Βελιγράδι, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κύπρος, Σάββας Αγγελίδης, Σερβία, Υδρογονάνθρακες, Φυσικό Αέριο,


















































Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το εξαίρετο επίπεδο των διμερών σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και της Σερβίας επαναβεβαιώθηκε στις επαφές που είχε στο Βελιγράδι ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Σάββας Αγγελίδης.
Ο κ. Αγγελίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη σερβική πρωτεύουσα κατόπιν πρόκλησης του Σέρβου ομολόγου του, συναντήθηκε με τον Σέρβο Πρόεδρο Αλεξάντaρ Βούτσιτς, τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Ίβιτσα Ντάτσιτς και τον Σέρβο ομόλογό του Αλεξάνταρ Βούλιν.
«Παραγωγικές και εγκάρδιες συναντήσεις στη Σερβία με τον Πρόεδρο Βούτσιτς και τον ΥΠΑΜ Βούλιν και τον ΥΠΕΞ Ντάτσις, επαναβεβαιώνοντας το εξαίρετο επίπεδο των διμερών μας σχέσεων», έγραψε ο κ. Αγγελίδης σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως σημειώνει, στα θέματα που συζητήθηκαν περιλαμβάνονταν οι έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ και τα χωρικά ύδατα, οι τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό πρόβλημα, η ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας και το θέμα του Κοσσυφοπεδίου, επαναβεβαιώνοντας την αμετάθετη στήριξη που η Σερβία και η Κύπρος δίνει η μία στην άλλη.























































