ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απειλές με μαχαίρι καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν δύο εθελόντριες ανθρωπιστικής οργάνωσης στη Λέσβο, από πρώην δήμαρχο του νησιού.
Στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 ακούγεται ο πρώην δήμαρχος του νησιού να απειλεί τις εθελόντριες της οργάνωσης Lighthouse Relief.
Οι εθελόντριες, στις 8 Νοεμβρίου 2019 πήγαν στη Σκάλα Συκαμιάς για την καθημερινή επιχείρηση εντοπισμού φουσκωτών που έρχονται από την Τουρκία γεμάτα πρόσφυγες.
Ξαφνικά ένας άνδρας εμφανίστηκε πίσω τους και με προτεταμένο μαχαίρι, όπως οι εθελόντριες ισχυρίζονται, της απείλησε να απομακρυνθούν από το σημείο.
«Φτάνει πια, μέχρι εδώ. Από αύριο τελειώσατε, σας το λέω εγώ. Θα σας μαχαιρώσουμε» ακούγεται να λέει ο πρώην δήμαρχος του νησιού ενώ μία από τις εθελόντριες τον παρακαλεί να «μην κουνάει το μαχαίρι γύρω της».
Σε φωτογραφία από την ημέρα της καταγγελλόμενης επίθεσης, φαίνεται ο πρώην δήμαρχος να κρατά στο αριστερό του χέρι ένα μαχαίρι.
Σε επικοινωνία του ΑΝΤ1 με τον πρώην δήμαρχο, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν κρατούσε μαχαίρι και ουδέποτε απείλησε τις εθελόντριες.
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τη φωτογραφία που φέρεται να τον εικονίζει με μαχαίρι στα χέρια, ο ίδιος λέει ότι μάλλον θα κρατούσε κάποιο ξυλάκι «για λόγους αυτοάμυνας, επειδή φοβόταν».























































