ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Βαρδινογιάννης συνεχίζει να «σπρώχνει χρήμα» στον Alpha, έναν χρόνο μετά την οριστικοποίηση του «deal» για την είσοδό της Motor Oil στο μετοχικό του σχήμα.
Στις 14 Νοεμβρίου το ΔΣ του καναλιού αποφάσισε την σύναψη δανειακής σύμβασης με την εταιρεία «Mediamax Holdings Limited» του ομίλου Βαρδινογιάννη, που κατέχει μεταξύ άλλων το 24,95% της.
«Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε.», ύψους 8,5 εκατομμυρίων ευρώ, δάνειο που θα αποπληρωθεί σε 10 τριμηνιαίες δόσεις.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια ιδιαίτερη χρονική στιγμή για τον Alpha, καθώς τα περισσότερα από τα προγράμματά του για την φετινή σεζόν δεν «τραβάνε» στους πίνακες τηλεθέασης, με τον τηλεοπτικό σταθμό να έχει «κολλήσει» στην τέταρτη θέση, στη λίστα της Nielsen με τα εβδομαδιαία μερίδια των καναλιών.























































