ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, και μάλιστα στο γραφείο του στην Παναγή Κυριακού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» που υπογράφει ο Γ. Παπαχρήστος.
Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 26 Νοεμβρίου δεν ανακοινώθηκε, και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εικάζεται πως είχε να κάνει με το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα προτείνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Το ότι η συνάντηση κρατήθηκε μυστική εντείνει τα ερωτήματα για το κατά πόσο οι δύο άνδρες συζήτησαν την πιθανότητα να προταθεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή αν ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε από τον κ. Καραμανλή να μεσολαβήσει ώστε ο Κ. Μητσοτάκης να τον προτείνει για δεύτερη θητεία.
























































