ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

30χρονη παντρεμένη καθηγήτρια το «έκανε» με πέντε σπουδαστές

30χρονη παντρεμένη καθηγήτρια το «έκανε» με πέντε σπουδαστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έρευνα για μια 30χρονη παντρεμένη καθηγήτρια Ιστορίας σε ένα από τα καλύτερα κολέγια της Νότιας Αφρικής ξεκίνησαν οι Αρχές της χώρας μετά τις καταγγελίες ότι το «έκανε» με τουλάχιστον πέντε σπουδαστές.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά την καταγγελία 18χρονου ότι ενεπλάκη σε μια «έντονη» σεξουαλική σχέση με την 30χρονη Φιόνα Βιότι, η οποία, κατά τον 18χρονο, οργίστηκε όταν εκείνος προσπάθησε να βάλει τέλος στη σχέση τους.

Η Βιότι παραιτήθηκε από τη θέση της τον περασμένο Οκτώβριο, λίγες ημέρες πριν να γίνουν δημόσια γνωστές οι καταγγελίες του 18χρονου.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η 30χρονη, η οποία προπονούσε και την ομάδα πόλο, κοιμόταν με σπουδαστές για τουλάχιστον έξι χρόνια βάζοντας στο στόχαστρο αγόρια που ήταν ενήλικα.

Η Βιότι, μάλιστα, είχε σχέσεις με σπουδαστές τόσο πριν όσο και μετά τον γάμο της με έναν 32χρονο, το 2018.

Φήμες αναφέρουν, επίσης, ότι η καθηγήτρια είχε κινηματογραφήσει τον εαυτό της σε «καυτές» πόζες με το βίντεο να κάνει το γύρο του σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο

Jerusalem Post: Ο ανταγωνισμός του Ερντογάν με το Ισραήλ έχει ένα νέο μέτωπο: την Αφρική

Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε σε ηλικία 25 ετών ο Τζέιντεν Άνταμς μετά την επιστροφή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο

ΗΠΑ: Ο τραγουδιστής D4vd κατηγορείται ότι δολοφόνησε 14χρονη και διαμέλισε το πτώμα της με αλυσοπρίονο

Το FBI εξέτασε τέσσερις φορές το 2019 γυναίκα που κατήγγειλε τον Ντόναλντ Τραμπ για κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 13 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr