ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Γιώργος Κατρούγκαλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος, σχολιάζοντας την απόφαση του πρωθυπουργού να προτείνει για τη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.
«Η κ. Σακελλαροπούλου είναι μια δικαστής που χαίρει γενικής εκτίμησης, γι αυτό και την πρότεινε η κυβέρνησή μας για πρόεδρο του ΣτΕ.
»Όμως τα κριτήρια για την επιλογή ενός ανώτατου δικαστικού και του ΠτΔ δεν είναι ίδια.
»Εδώ λοιπόν υπήρχε ένα θεσμικό ατόπημα του πρωθυπουργού, αναφέρθηκε στην πολιτική οικογένεια της κ. Σακελλαροπούλου.
»Οι δικαστικοί δεν επιλέγονται με αυτό το κριτήριο για τη θέση τους.
»Η κ. Σακελλαροπούλου δεν έχει υπηρετήσει σε άλλη δημόσια θέση για να έχει δώσει λόγους να ξέρουμε τις πολιτικές της πεποιθήσεις και την πολιτική της οικογένεια.
»Αυτό δεν μπορώ να φανταστώ πως το εκστόμισε ο πρωθυπουργός και συνιστά θεσμικό ατόπημα που ελπίζω στο μέλλον να το διορθώσει», τόνισε στον ΑΝΤ1.
























































