ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Eξιτήριο πήρε από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. Γεννηματάς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε λιποθυμήσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.
Ωστόσο, πίσω από το λιποθυμικό επεισόδιο υπήρχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και πιο συγκεκριμένα ένας όγκος στον εγκέφαλο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο βουλευτής.
«Ναι, είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία», είχε γράψει χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το εξιτήριο του από το «Γεννηματάς» ο Τρύφων Αλεξιάδης έγραψε στο Facebook:
«Το εξιτήριο που μου χορηγήθηκε σήμερα από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. Γεννηματάς, έκλεισε έναν κύκλο νοσηλείας και θεραπειών.
»Ήταν μια σημαντική περίοδος στη ζωή μου και θέλω να ευχαριστήσω για την συνεισφορά τους τον Διοικητή και την Αν. Διοικήτρια, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και κάθε εργαζόμενο του νοσοκομείου σε κάθε θέση ευθύνης.
»Σε δύσκολες ώρες αγωνίας και πόνου, το χαμόγελο, η ευγένεια και η συνεχής προσφορά τους, ήταν το καλύτερο φάρμακο.
»Εύχομαι να έχουν πάντα τη δύναμη και όλα τα αναγκαία μέσα για να εκπληρώνουν το σημαντικό τους έργο στον τομέα της Δημόσιας Υγείας».
























































