Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φλαμπουράρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κορμός της πολιτικής πλειοψηφίας των δημοκρατικών δυνάμεων

Φλαμπουράρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κορμός της πολιτικής πλειοψηφίας των δημοκρατικών δυνάμεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την άποψη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την κινητήρια δύναμη και τον κορμό της νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας των αριστερών, δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων, απέναντι στις δυνάμεις και τις πολιτικές της δεξιάς» εξέφρασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, προσθέτοντας ότι «όσες κι όσοι συμπαρατάσσονται σ’ αυτή την προσπάθεια, δεν μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενοι/ες και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνουν περισσότεροι/ες».

Σε συνέντευξη του στη Real News, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για την επικείμενη άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, και υποστηρίζει ότι «η προστασία πρέπει όχι μόνο να διατηρηθεί αλλά και να διευρυνθεί, με παράταση του υπάρχοντος νόμου και την αύξηση του εύρους των κριτηρίων του».

Τέλος, ο Αλέκος Φλαμπουράρης υπογραμμίζει τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής στο προσφυγικό:

«Η ΝΔ έσπειρε, ρατσισμό, ξενοφοβία, απανθρωπιά, και θερίζει άρνηση ακόμη και των στελεχών της στη διαχείριση του προσφυγικού –μεταναστευτικού» και προσθέτει πως «η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύψει τα καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής της».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Ο Νικόλας Φαραντούρης ζήτησε «Ευρωπαϊκή ΑΟΖ» για τη Μεσόγειο

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος τιμά τη Νίνα Κασιμάτη «για την προσφορά της στην Κύπρο και την Ε.Κ.Ε.»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...