ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ντόναλντ Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας την αρχαία κληρονομιά μας»
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης που συνελήφθησαν την Παρασκευή στη Γερμανία, στο πλαίσιο ευρείας αντιτρομοκρατικής έρευνας, σχεδίαζαν επιθέσεις εναντίον τεμενών στο πρότυπο της επίθεσης στο Κράιστσερτς, μεταδίδουν την Κυριακή γερμανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel και την εφημερίδα Bild, η οργάνωση, δώδεκα μέλη της οποίας τέθηκαν υπό κράτηση έπειτα από εφόδους σε ολόκληρη τη Γερμανία την Παρασκευή, ήθελε να διαπράξει επιθέσεις σε μουσουλμανικούς χώρους λατρείας, κατά τη διάρκεια της προσευχής.
Σκόπευε να μιμηθεί την επίθεση στο Κράιστσερτς, στη Νέα Ζηλανδία, που προκάλεσε τον θάνατο 51 ανθρώπων σε δύο τεμένη πέρυσι.
Οι δράστες θα χρησιμοποιούσαν κυρίως ημιαυτόματα όπλα.
Ο φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας, γνωστός και υπό παρακολούθηση από τις Αρχές εδώ και αρκετούς μήνες, είχε περιγράψει λεπτομερώς τα σχέδιά του σε μια συνάντηση που οργανώθηκε με τους συνεργούς του την περασμένη εβδομάδα.
Οι ερευνητές έμαθαν για τις προθέσεις τους χάρη σε έναν πληροφοριοδότη, που κατάφερε να διεισδύσει στην οργάνωση, σύμφωνα με τα δύο γερμανικά ΜΜΕ.
Οι αστυνομικές Αρχές βρήκαν, κατά τη διάρκεια των εφόδων σε 13 σημεία σε πέντε γερμανικά κρατίδια, «μαχαίρια», «βαλλίστρες», «χειροβομβίδες», όπως και μια «κυνηγητική καραμπίνα» κι ένα «περίστροφο».























































