ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης – Καταγγέλλει Σαμαρά για «παραδικαστικό»;

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης – Καταγγέλλει  Σαμαρά για «παραδικαστικό»;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφού δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι το σκάνδαλο Novartis είναι δήθεν σκευωρία, ειδικά μετά τις καταθέσεις των προστατευομένων μαρτύρων που επιβεβαίωσαν μέχρι κεραίας όσα έχουν πει για δωροδοκία υπουργών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, προσπαθεί τώρα να πιαστεί από τον κ. Μιωνή», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζουν πως «εφόσον στην κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζουν να έχουν απορία για την προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού της διαμάχης του κ. Μιωνή με γνωστό εκδότη το 2016, κατόπιν αιτήματος της ισραηλινής κυβέρνησης, τότε μπορούν κάλλιστα να απευθυνθούν στον κ. Σαμαρά.

Διότι, όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές, «ο κ. Μιωνή παραδέχθηκε πριν από λίγο ότι “το αδιανόητο” κατά τον κ. Πέτσα συνέβη επί πρωθυπουργίας Σαμαρά: ο κ. Σαμαράς ήδη από το 2013 παρενέβη για την ίδια ιδιωτική διαμάχη οδηγώντας μάλιστα σε αρχική διευθέτηση της διαφοράς του με τον συγκεκριμένο εκδότη».

«Εκτός εάν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταγγέλλει και τον κ. Σαμαρά για “παραδικαστικό”», σχολιάζουν.

Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει «να ψάχνει δήθεν παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη για να διασωθούν» και σημειώνουν πως «οι μόνες παρεμβάσεις που υπάρχουν είναι αυτές που επιχειρούν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για τη συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis μέσα από μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της Προανακριτικής».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατακραυγή από την αντιπολίτευση για τα ψευτο-μέτρα Μητσοτάκη

Οδοστρωτήρας η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) για Τριαντόπουλο (Τέμπη), Φλωρίδη (Δικαιοσύνη), Μαρινάκη και πανάκριβο πετρέλαιο – Ο Μητσοτάκης τσακίζει τον λαό

Τσίπρας: Να παραιτηθεί ο Φλωρίδης ή να αποπεμφθεί από τον Μητσοτάκη

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% – Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...