ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIS, Αμπντέλ Ματζέντ Αμπντέλ Μπάρι, Βρετανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Οσάμα Μπιν Λάντεν, Τζέιμς Φόλεϊ, Τζιχαντιστές,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το «σαφάρι» των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών για την ταυτοποίηση του εκτελεστή του Αμερικανού δημοσιογράφου, Τζέιμς Φόλεϊ, γνωστού και ως «Τζον». Ο βασικός ύποπτος για την εκτέλεση του Αμερικανού δημοσιογράφου, είναι ο ράπερ Abdel Majed Abdel Bary.
Ωστόσο, οι μυστικές υπηρεσίες προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία για τον Bary. Συγκεκριμένα, όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος, ο πατέρας του υπόπτου κατηγορείται πως υπήρξε ένας από τους κορυφαίους υπαξιωματικούς του Οσάμα Μπιν Λάντεν εν αναμονή της δίκης για συμμετοχή τους σε βομβιστικές επιθέσεις σε δύο αμερικανικές πρεσβείες που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 224 άνθρωποι.
Αξίζει να υπογραμμιστεί πως ο πατέρας του «Τζον», ενώ βρισκόταν σε φυλακή της Αιγύπτου, εκτίοντας την ποινή του, σπούδασε Νομική με ειδίκευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Σε συνεργασία με τη Διεθνή Αμνηστία, κατάφερε να πάρει πολιτικό άσυλο στο Λονδίνο το 1991, τη χρονιά που γεννήθηκε ο γιος του.
Τελικά, απέκτησε δικαίωμα εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1993. Δύο χρόνια αργότερα, καταδικάστηκε σε θάνατο ερήμην του επειδή το 1995 φέρεται να ανατίναξε υπαίθρια ΑΓΟΡΑ σε παζάρι του Καΐρου. Σε άλλη δίκη που έγινε στην Αίγυπτο το 1999, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.
Σήμερα, ο 54χρονος άνδρας κρατείται στο υψίστης ασφαλείας Μητροπολιτικό Σωφρονιστικό Κέντρο και η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.






















































