ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
ΗΠΑ: Επανεκκίνηση της Επιχείρησης «Project Freedom» εντός της εβδομάδας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά στα περίχωρα του Μελιγαλά με τις φλόγες να τυλίγουν το χωριό Μαυρομάτι.
Η αστυνομία έδωσε εντολή να εκκενωθεί το χωριό ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη να κόψουν την φωτιά πριν φτάσει στο Μοναστήρι του Βουλκάνου αλλά και την αρχαία Μεσσήνη όπου βρίσκεται η καταπληκτική αρχαία πολιτεία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία η φωτιά ξέσπασε στη μία το μεσημέρι από το χωριό Ζερμπίσια Μεσσηνίας, έξω από το Μελιγαλά.
Λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από την Αρκαδική Πύλη έως το Νεοχώρι Ιθώμης .
Στην κατάσβεση επιχειρούν πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα καθώς και επίγειες δυνάμεις με 20 πυροσβεστικά οχήματα εθελοντές και οχήματα δήμων.























































