Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παναγιωτόπουλος: Η αλλαγή του καιρού θα φέρει ξανά την τουρκική απειλή στη θάλασσα

Παναγιωτόπουλος: Η αλλαγή του καιρού θα φέρει ξανά την τουρκική απειλή στη θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μίλησε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα σε απογευματινή συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ξεκίνησε λέγοντας πως δεν υπάρχει «καμία ψευδαίσθηση» από ελληνικής πλευράς, ο Έβρος ήταν μόνο η αρχή, η Τουρκία, καιρού επιτρέποντος, θα επιστρέψει στις ελληνικές θάλασσες με την τουρκική ακτοφυλακή να συνεχίζει το επικίνδυνο «παιχνίδι» με τους μετανάστες.

«Ο συναγερμός παραμένει» τόνισε ο κ Παναγιωτόπουλος, «υπάρχουν πληροφορίες πως η τουρκική δραστηριότητα θα αυξηθεί με το πέρας του κορονοϊού, αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

«Η πανδημία έχει επηρεάσει τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι φανερό, η παρουσία τους είναι συνεχής αλλά μειωμένη, εμείς θα θέλαμε να σταματήσει τελείως».

Στη συνέχεια ο ΥΕΘΑ αναφέρθηκε σε προσωπική συνομιλία που είχε με τον Ακάρ κατά την τελευταία ΝΑΤΟϊκή υποχρέωση που είχαν οι δύο Υπουργοί Άμυνας, «συζητήσαμε με τον Τούρκο ομόλογο μου και με ενημέρωσε για την ματαίωση μίας εκ των μεγαλύτερων τουρκικών ασκήσεων στη Μεσόγειο.

»Αυτές οι άτυπες συζητήσεις γίνονται συχνά, εγώ από πλευράς μου του ευχήθηκα όλα να πάνε καλά και του υπενθύμισα πως σκοπός της ελληνικής πλευράς είναι να υπάρχει ηρεμία και σχέση καλής γειτονίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ερντογάν σε Μαδούρο: «Συνεχίστε τον διάλογο με τις ΗΠΑ»

Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα

Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» – Η Νίνα Κασιμάτη κάλεσε την Απεσταλμένη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» – «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι την Ελλάδα!»

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...