ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Al Jazeera (Τηλεοπτικό Δίκτυο), ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Καστελλόριζο, Κατάρ, Τουρκία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία χρησιμοποιεί το ειδησεογραφικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα (Al Jazeera) του Κατάρ για να κηλιδώνει την Ελλάδα, μετέδωσε η Greek City Times την Τετάρτη και αναμεταδίδει η ιστοσελίδα Ahval.
Το Al Jazeera μετέδωσε ένα χάρτη στις 23 Απριλίου που δείχνει το Καστελόριζο και το νησιωτικό του σύμπλεγμα ως τουρκικά εδάφη, σε μια εποχή που «η Τουρκία δεν κρύβει καν τις προθέσεις της να καταλάβει ελληνικά νησιά και θαλάσσιο χώρο», σύμφωνα με τη Greek City Times.
«Φαίνεται τώρα ότι το Al Jazeera συμμετέχει και πάλι στην προπαγανδιστική εκστρατεία της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, μη δείχνοντας το νησί ως μέρος της Ελλάδας, αλλά μάλλον της Τουρκίας».
Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Απριλίου το κανάλι του Κατάρ μετέδωσε «ντοκιμαντέρ» για την καταπίεση που υποτίθεται ότι υφίσταται η «τουρκική» μειονότητα στη Δυτική Θράκη, που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του εκπροσώπου του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρου Γεννηματά.
























































