ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού πραγματοποιήθηκε εχθές Παρασκευή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπό την προεδρία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Αρχηγοί ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.)αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης και ανώτατοι αξιωματικοί των ΕΔ και του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.
Κατά τη σύσκεψη, αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. για την επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.
























































