ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού πραγματοποιήθηκε εχθές Παρασκευή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπό την προεδρία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Αρχηγοί ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.)αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης και ανώτατοι αξιωματικοί των ΕΔ και του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.
Κατά τη σύσκεψη, αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. για την επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.
























































