ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, Βαγγέλης Καλπαδάκης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Κύπρος, Προοδευτική Συμμαχία, Σία Αναγνωστοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεδιάσκεψη με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του διαλόγου με αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις.
Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν οι συνέπειες της πανδημίας στις δύο χώρες, καθώς και οι επιπτώσεις της στην οικονομία και την κοινωνία.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν, επίσης, για τις επιθετικές τουρκικές ενέργειες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τη σημασία της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ.
Τέλος, οι αντιπροσωπείες των δυο αδελφών κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΚΕΛ, συνομίλησαν για τον περαιτέρω συντονισμό των κοινών δράσεών τους.
Στην τηλεδιάσκεψη, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο Γιώργος Κατρούγκαλος, τομεάρχης Εξωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Σία Αναγνωστοπούλου, αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Ράνια Σβίγκου και η Νατάσα Θεοδωρακοπούλου, υπεύθυνες για τον Τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Μπίστης, μέλος του Π.Σ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, και ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Από την πλευρά του ΑΚΕΛ μετείχε ο επικεφαλής του γραφείου Κυπριακού και μέλος του Π.Γ του ΑΚΕΛ, Τουμάζος Τσιελεπής.
























































