ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ενώ ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για ακόμη μία φορά πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα για τη λίστα με τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις σημερινές δηλώσεις Πέτσα.
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η λίστα με τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ για την καμπάνια για τον Covid-19 θα δοθεί στη δημοσιότητα μόλις ολοκληρωθεί ο ποσοτικός και ποιοτικός έλεγχός τους και γίνουν οι πληρωμές από το υπουργείο Οικονομικών με βάση τις νόμιμες διαδικασίες.
«Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει σήμερα τη λίστα, αφού οι εντολές για διαφήμιση με συγκεκριμένα ποσά προς κάθε μέσο έχουν ολοκληρωθεί;
»Η λίστα υπάρχει και είναι ζήτημα Δημοκρατίας να δοθεί σήμερα κιόλας στη δημοσιότητα» επιμένει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Προειδοποιεί, επίσης, τον υπουργό Οικονομικών, «να μη διανοηθεί να επιχειρήσει να αλλοιώσει» τον κατάλογο των 1.232 μέσων που κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα πρακτικά της Βουλής.
«Να μην τολμήσει να αφαιρέσει εκ των υστέρων τα ανύπαρκτα μέσα, τα μέσα εκτός του Οnline Μητρώου Media που παράνομα έλαβαν εντολές κρατικής διαφήμισης ή τα μέσα που έλαβαν ποσά αναντίστοιχα με το μέγεθός τους».
Σε διαφορετική περίπτωση, όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «οι ευθύνες του ΥΠΟΙΚ, όπως ήδη ισχύει για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν θα είναι μόνο πολιτικές».
























































