ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ακόμη μία φορά ο Ιταλός φαρσέρ, Τομάσο ντε Μπενεντέτι ξαναχτύπησε.
Αυτή τη φορά -κατά την προσφιλή του τακτική – ο φαρσέρ δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ στον οποίο ανακοίνωνε την είδηση του «θανάτου» του Αντώνη Σαμαρά στα αγγλικά.
«ΕΠΕΙΓΟΝ. Η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
»Μια επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα» γράφει από τον ψεύτικο λογαριασμό ο Ιταλός φαρσέρ.
Προφανώς ο λογαριασμός αυτός ήταν ψεύτικος, μιας και ο κ. Σκέρτσος διαθέτει ήδη επίσημο λογαριασμό στο Twitter με διαφορετικό Username από αυτό που χρησιμοποίησε ο Ιταλός φαρσέρ για την μακάβρια φάρσα του.
Τελευταίο θύμα του φαρσέρ ήταν ο Πορτογάλος υπουργός Οικονομικών, Ζοάο Λεάο και ένα fake tweet περί θανάτου πρώην επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.
























































