ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λάβα από το πιο ενεργό ηφαίστειο της Γης, Κιλαουέα, απειλεί να κάψει ένα ολόκληρο χωριό στη Χαβάη, καθώς κυλάει προς την κατοικημένη περιοχή απειλώντας τους κατοίκους και τις περιουσίες τους.
Συναγερμό έχει σημάνει το Παρατηρητήριο Ηφαιστείων της Χαβάης που προειδοποιεί ότι η λάβα θα φτάσει στα πρώτα σπίτια σε πέντε με επτά ημέρες, αν συνεχίσει τη σταθερή πορεία της μέσα από τις σχισμές της γης.
Η αραιοκατοικημένη περιοχή την οποία απειλεί η λάβα από το ηφαίστεια είχε, μάλιστα, χτυπηθεί πριν από ένα μήνα από την τροπική καταιγίδα Ιζέλ.
Ωστόσο, οι αρχές της Χαβάης δεν έχουν απευθύνει μέχρι στιγμής έκκληση στους κατοίκους να εκκενώσουν τα σπίτια τους, τονίζοντας πως θα το κάνουν όταν η λάβα απέχει επιβεβαιωμένα πέντε ημέρες από την κατοικημένη περιοχή Πούνα του νησιού.
Σημειώνεται ότι το Κιλαουέα θεωρείται ως το πιο επικίνδυνο ηφαίστειο στις ΗΠΑ. Το 2011, η λάβα από το ηφαίστειο κατέστρεψε πολλά σπίτια στην περιοχή Καλαπάνα.
http://youtu.be/bL1E4YtgkgU
http://youtu.be/ODcnOBlCp1I























































