ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

700-1000 άτομα θα προσευχηθούν την Παρασκευή στην Αγία Σοφία

700-1000 άτομα θα προσευχηθούν την Παρασκευή στην Αγία Σοφία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προκλήσεις της Τουρκίας σε κάθε πεδίο. Χαρακτηριστικά είναι τα πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου την Πέμπτη, ο οποίος έχει μετά από καιρό πολύ απαξιωτικές αναφορές στην Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα κάνουν λόγο για «χαστούκι προς την Ελλάδα» αλλά και για «15 πλοία που συνοδεύουν το σεισμογραφικό “Όρουτς Ρέις”» το οποίο εν τω μεταξύ, παραμένει αγκυροβολημένο στον ναύσταθμο του Ακσάζ.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, στοχοποίησε την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με σκαιότατες δηλώσεις.

Παράλληλα, στην τελική ευθεία μπήκαν οι προετοιμασίες για τη φιέστα Ερντογάν την Παρασκευή στην Αγία Σοφία.

Στο χώρο έχει στρωθεί ένα τεράστιο χαλί, ενός εντός του ναού, θα βρίσκονται 700-1000 άτομα, λόγω των υγειονομικών συνθηκών του κορωνοϊού.

Ο ναός θα μείνει ανοιχτός μέχρι αργά το βράδυ προκειμένου να προσευχηθούν όσοι θέλουν, δίχως να δημιουργηθεί συνωστισμός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συμμαχία Κύπρου-Μπαχρέιν για τη Συνύπαρξη και τη Διαθρησκειακή Πολυμορφία

Επιστολή Φαραντούρη στο Κογκρέσο για τον τουρκικό επανεξοπλισμό: «Μην ανατρέψετε την ισορροπία στην Αν. Μεσόγειο»

Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ

Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν – Το Ισραήλ αντιδρά

Στο εδώλιο ο πρώην Μεγάλος Μουφτής της Συρίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr