ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Χουλουσί Ακάρ,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άλλαξε πάλι πορεία το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis. Οι κινήσεις του παρακολουθούνται από μονάδες και μέσα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Oruc Reis» άλλαξε πάλι πορεία και πλέον κινείται βορειοανατολικά, ευρισκόμενο εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, και εντός της παρανόμου εκδοθείσας τουρκικής NAVTEX.
Το «Oruc Reis» συνοδεύεται από βοηθητικά σκάφη και μονάδες του τουρκικού Ναυτικού και οι κινήσεις τους παρακολουθούνται από μονάδες και μέσα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ προειδοποίησε πως «δεν θα μείνει αναπάντητη καμία παρέμβαση που θα γίνει σε πλοία μας.
»Θέλουμε όλοι να γνωρίζουν πόσο αποφασισμένοι είμαστε σε αυτό».
«Η δήλωση ενός συμμάχου (σ.σ. Γαλλίας) που δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή ότι θα ενισχύσει τη στρατιωτική του παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο δεν είναι συμβατή με το πνεύμα της συμμαχίας.
»Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε και να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στις θάλασσές μας από τώρα και στο εξής, και είμαστε ικανοί να το πράξουμε», υποστήριξε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας.
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μ. Τσαβούσογλου, επεσήμανε επίσης, από την πλευρά του, ότι η Ελλάδα θα λάβει μια απάντηση αν προκαλέσει το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Oruc Reis».























































