ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κόκκινα Δάνεια, Νίκος Δένδιας, Τράπεζες, Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αφού όπως αποκάλυψε ο Νίκος Δένδιας έχουν φτάσει τα 80 δισεκατομμύρια ευρώ.
«Υπάρχει θέμα με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Υπάρχουν 80 δισ. σε δάνεια που δεν εξυπηρετούνται» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1.
Ωστόσο ο Νίκος Δένδιας είπε ότι το ζήτημα των πλειστηριασμών και η άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας “δεν είναι θέμα των συζητήσεων πριν το Δεκέμβριο που είναι η ώρα τους” οπότε και λήγει η η προστασία που προσφέρει ο νόμος Κατσέλη.
Όσον αφορά τα επιχειρηματικά δάνεια, υπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι “η κυβέρνηση θέλει να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις» τονίζοντας παράλληλα ότι «δεν γίνεται να υπάρχει φτωχή επιχείρηση με πλούσιο επιχειρηματία».























































