ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνομιλία Μητσοτάκη-Μέρκελ για τη Μόρια – Τι ζήτησε από την καγκελάριο

Συνομιλία Μητσοτάκη-Μέρκελ για τη Μόρια – Τι ζήτησε από την καγκελάριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Μόρια ενημέρωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, μετά την καταστροφή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης και τη διασπορά χιλιάδων ανθρώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άνγκελα Μέρκελ ρώτησε τον Έλληνα πρωθυπουργό πώς θα μπορούσε να συμβάλει η Γερμανία στην αποσυμφόρηση της κατάστασης στη Λέσβο, μετά τις φωτιές που κατέστρεψαν τη δομή φιλοξενίας στη Μόρια.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης φέρεται ότι της ζήτησε να φιλοξενήσουν ανήλικα παιδιά προσφύγων που δεν έχουν πού να εγκατασταθούν.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Άνγκελα Μέρκελ τόνισε πως αυτή η βοήθεια δεν είναι αρκετή και ό,τι η Ευρώπη θα πρέπει να αναλάβει περισσότερες ευθύνες στο ζήτημα του Μεταναστευτικού, ώστε να μην δούμε ξανά εικόνες όπως αυτή στη Μόρια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κ. Μητσοτάκης: Όσα είπε στο συνέδριο της ΝΔ – Παραδοχή για ακρίβεια

Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα

Νίκος Δένδιας: Όλα μας τα νησιά έχουν δικαιώματα – Οι αναθεωρητικές βλέψεις παραβιάζουν τους κανόνες της διεθνούς έννομης τάξης

Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»

Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...