ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, από το βήμα της 79ης ΔΕΘ.
«Όλα στην ώρα τους» σχολίασε σχετικά ο κ. Κουβέλης και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόταση ή συμφωνία στο πρόσωπό του, καλώντας τα στελέχη του κόμματός του να μην κάνουν αναφορές στο όνομά του, όταν μιλούν για το θέμα.
Σημείωσε πως δεν θα αντιμετωπίσει το θέμα με προσωπικά κριτήρια ή ανεξάρτητα από τις θετικές εξελίξεις για την χώρα, ενώ ανέφερε ότι η χώρα έχει Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον Ιανουάριο και δεν επιτρέπεται κανένα παιχνίδι με τους θεσμούς.
Παράλληλα, επισήμανε ότι η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις μέσω της αυξημένης πλειοψηφίας, ενώ συναρτάται και με τις ασκούμενες πολιτικές.
























































