ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φτωχικό το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Ψίχουλα για σήμερα, ανέξοδα «θα» σε βάθος... τετραετίας
Αυτοί είναι οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα
Τι πέτυχε -και πού απέτυχε- το ρίσκο της Μοσάντ με τον Αχμαντινετζάντ
Ο Φαραντούρης έριξε σφαλιάρα στους Τούρκους από την Κάσο: «Πόντιση καλωδίου και επέκταση στα 12 ν.μ. νοτίου της Κρήτης»
Τανάγρα: Βίντεο από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους - Νεκροί οι δύο πιλότοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι πρόσφατες φραστικές επιθέσεις από Τούρκους αξιωματούχους κατά του γαλλικού σατιρικού εβδομαδιαίου περιοδικού «Charlie Hebdo», το οποίο δημοσίευσε μία καρικατούρα του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν ήταν «γεμάτες μίσος», δήλωσε την Τετάρτη στους δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης Γκαμπριέλ Ατάλ, στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.
Το σκίτσο στο εξώφυλλο του Σαρλί Εμπντό σατίριζε τον Ερντογάν και μία γυναίκα που φορούσε ισλαμική μαντίλα, ενώ Τούρκοι αξιωματούχοι το χαρακτήρισαν ως μία «αηδιαστική προσπάθεια».
Η Γαλλία και η Τουρκία ανταλλάσσουν φραστικά πυρά γύρω από σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, μετά τον πρόσφατο αποκεφαλισμό στο Παρίσι, ενός καθηγητή που έδειχνε στους μαθητές τα σκίτσα, σε ένα μάθημα ελευθερίας του λόγου.
Οι μουσουλμάνοι θεωρούν οποιαδήποτε απεικόνιση του προφήτη ως βλασφημία.
























































