ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε αναστολή λειτουργίας το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών – Τρία κρούσματα

Σε αναστολή λειτουργίας το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών – Τρία κρούσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε καθεστώς αναστολής λειτουργίας βρίσκεται από την Πέμπτη και μέχρι το τέλος του μήνα το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, ύστερα από τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού δικαστικών υπαλλήλων κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Δύο ακόμη συνάδελφοί τους ανιχνεύθηκαν ως ύποπτοι στην κορωνοϊό και τέθηκαν σε καραντίνα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις υπάλληλοι του Πρωτοδικείου δεν βρέθηκαν θετικοί.

Υπό αυτές τις συνθήκες αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του Πρωτοδικείου, μετά από σχετική γνωμοδότηση της αρμόδιας Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας αλλά και με βάση τα όσα ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Όπως γνωστοποιήθηκε, μέχρι τη λήξη της αναστολής στο Πρωτοδικείο θα βρίσκεται προσωπικό ασφαλείας, ενώ από τις εργασίες της γραμματείας θα διενεργούνται, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού, μόνο καταθέσεις προτάσεων και αντικρούσεων της νέας τακτικής διαδικασίας.

Οποιοδήποτε κατεπείγον αίτημα ή ζήτημα θα εξετάζεται κατά περίπτωση από τον πρόεδρο Υπηρεσίας.

Αντίθετα, κανονικά θα διεξάγονται ανακριτικές πράξεις αυτόφωρων κακουργημάτων, αυτόφωρα με κρατούμενους, δίκες που κινδυνεύουν με παραγραφή, κληρώσεις ενόρκων και δημοσιεύσεις αποφάσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θρήνος στη Χαλκιδική: Πέθανε ο 17χρονος μαθητής που υπέστη ανακοπή έξω από το σχολείο του

Χαλκιδική: Τσακάλι επιτέθηκε και τραυμάτισε 5χρονο παιδί σε παραλία

41χρονη καθαρίστρια έκλεβε για 15 χρόνια σεντόνια και τρόφιμα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Αλ. Τσίπρας: Εθνικές προτεραιότητες στις επενδύσεις! Φάρμακα, βιοτεχνολογία, ποιοτικά τρόφιμα, αμυντική βιομηχανία, δίκτυα – Όποιος παραβιάζει τους κανόνες ΤΕΛΟΣ

Αλ. Τσίπρας: «Οι Έλληνες δουλεύουμε περισσότερες ώρες από σχεδόν όλους τους Ευρωπαίους»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr