ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τουρκικές Αρχές ζήτησαν από τις ρωσικές την έκδοση του Τούρκου υπηκόου Ιμπραήμ Ατάμπι, ο οποίος κατέφυγε σε ρωσικό έδαφος ζητώντας άσυλο, μετά την ενέργειά του να αναρτήσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έσκιζε σελίδες του Κορανίου.
Η τουρκική Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας βρίσκεται σε διαβούλευση με τις ρωσικές Αρχές για την έκδοσή του, μεταδίδουν ιρανικές ιστοσελίδες.
Ο Ιμπραήμ Ατάμπι, σύμφωνα με τις τουρκικές Αρχές, διέπραξε 11 αδικήματα σκίζοντας το Κοράνι και η Τουρκία τον θέλει πίσω για να τον δικάσει.























































