ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιβιντ Κάμερον, Ντέιβιντ Χέινς, Τζιχαντιστές,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θα εντοπίσουμε τους υπευθύνους και θα τους οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη, όσος χρόνος και αν χρειαστεί. Οι ΗΠΑ έχουν εξαπολύσει μια άμεση στρατιωτική επιχείρηση. Εμείς τις στηρίζουμε. Βρετανικά (καταδιωκτικά αεροσκάφη) Τορνέιντο και αεροσκάφη που θα αναλάβουν αναγνωριστικές αποστολές έχουν προσφέρει βοήθεια. Όμως δεν υπάρχει θέμα να αναπτύξουμε χερσαίες στρατιωτικές δυνάμεις», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον την Κυριακή μετά την εκτέλεση του Βρετανού ομήρου Ντέιβιντ Χέινς.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός έκανε τις δηλώσεις αυτές λίγο μετά τη λήξη της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων Cobra και μάλιστα επεσήμανε: «Δεν είναι μουσουλμάνοι, είναι τέρατα».
«Βήμα βήμα, θα τους αναχαιτίσουμε, θα τους εξαρθρώσουμε και τελικά θα καταστρέψουμε το Ισλαμικό Κράτος και ό,τι αυτό αντιπροσωπεύει» τόνισε.
«Θα αντιδράσουμε με τρόπο ήρεμο, με ουσιώδη τρόπο, αλλά και με μία άκαμπτη αποφασιστικότητα. Δεν θα δράσουμε μεμονωμένα, θα εργαστούμε σε συνεργασία με τους συμμάχους μας, όχι μόνο στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, αλλά επίσης και στην περιοχή» υπογράμμισε ο Κάμερον.























































