ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Σχολεία,

















































Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Συνελήφθη ο 34χρονος ανιψιός - Η κληρονομιά με τα πολλά λεφτά
Αντάρτικο γαλάζιων βουλευτών για το αγροτικό - Απέτυχε το «μασάζ» του Τσιάρα
«Καρφώνει» Ζελένσκι και Ευρωπαίους ο Τραμπ: «Δεν θέλουμε να χάνουμε το χρόνο μας»
Συρία: Οι YPJ ανακοίνωσαν τον θάνατο καπετάνισσάς τους - Δέσμευση για συνέχιση του αγώνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε νέα συνεδρίαση που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου παραπέμπεται η λήψη αποφάσεων για το άνοιγμα των σχολείων.
Παρά τις εκτιμήσεις ότι οι αποφάσεις όχι μόνο θα λαμβάνονταν, αλλά και θα ανακοινώνονταν την Τρίτη, τελικά η συνεδρίαση απέβη άκαρπη λόγω των διαφωνιών που υπάρχουν μεταξύ των επιδημιολόγων και των άλλων ειδικών.
Ωστόσο, παραμένει στο τραπέζι με ισχυρές πιθανότητες να ανοίξουν τα σχολεία είτε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, είτε την Δευτέρα 11 του μήνα.
Μεταξύ των σεναρίων που εξετάζονται – με δεδομένη την πρόθεση της κυβέρνησης να επιστρέψουν τα παιδιά στις τάξεις τους- είναι να μην ανοίξουν ταυτόχρονα οι εκπαιδευτικές βαθμίδες: Να προηγηθούν δηλαδή τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία και να ακολουθήσουν τα γυμνάσια και τα λύκεια.























































