ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θετική στον κορωνοϊό η ανακρίτρια της Novartis

Θετική στον κορωνοϊό η ανακρίτρια της Novartis
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θετική ανιχνεύτηκε στο κορωνοϊό η αρεοπαγίτης ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση της επονομαζόμενης σκευωρίας της Novartis Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Η ανακρίτρια είχε τεθεί σε προληπτική καραντίνα λόγω του ότι είχε έλθει σε επαφή με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου.

Τη Δευτέρα η κυρία Αλεβιζοπούλου ανέβασε πυρετό και για το λόγο αυτό μετέβη στο νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» και οι γιατροί μετά τις αναγκαίες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

Της έδωσαν εξιτήριο και θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό, τόσο η ίδια, όσο ο συζύγος της και τα δύο παιδιά της.

Σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης θα μεταβεί και πάλι στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής η γραμματέας των ανακρίσεων είναι αρνητική, μετά τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, αν και εξακολουθεί να είναι σε καραντίνα η ίδια και τα μέλη της οικογένειας της.

Ακόμη, θετικοί στο COVID-19 ανιχνεύτηκε ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, η σύζυγός του και η κόρη του, όπως θετικός ανιχνεύτηκε και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου (Σύρος) εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος.

Όλοι είναι σε καραντίνα και υπό ιατρική παρακολούθηση.

Τέλος, θετικοί στην COVID-19 βρέθηκαν και στο Πρωτοδικείο Αθηνών, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός, ο οποίος όμως, είναι μικρός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;

Αλ. Τσίπρας: Δεν αξίζει στους Έλληνες ο τοξικός «Αδωνισμός» και η γλώσσα των μαφιόζων – «Πού βρισκόμαστε; Στην Κολομβία ή στην Ελλάδα;»

Μετωπική Σαμαρά με Μαξίμου: Ζητά παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές

Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...