ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λιγνάδης είχε μηνυθεί για παρενόχληση το 1984 – 14χρονος είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Λιγνάδης είχε μηνυθεί για παρενόχληση το 1984 – 14χρονος είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άλλη μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη από το μακρινό παρελθόν βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η υπόθεση ανάγεται στο 1984, όταν ένα ζευγάρι καλλιτεχνών κατήγγειλαν τον Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική παρενόχληση και στη συνέχεια την απέσυραν.

Σύμφωνα με το MEGA, ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου έκανε τότε παρέα με τους δύο καλλιτέχνες και προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους.

Αρχικά, τον χάιδευε, στη συνέχεια επέμεινε με τηλέφωνα και του έλεγε: «Αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς».

Το παιδί δέχθηκε αφόρητη πίεση και φέρεται ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, με τους γονείς του να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο έγκαιρα, αποτρέποντας το μοιραίο.

Ένα χρόνο μετά ο τότε 14χρονος τους είπε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην πράξη, με τους γονείς να προσφεύγουν στα δικαστήρια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο

Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών

Ποινές-χάδι και ελεύθεροι με αναστολή οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας

Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr