ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στην REAL.
«Είναι πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά και ταυτόχρονα σχιζοφρενικό ο αντιπρόεδρος μιας κυβέρνησης να εισηγείται την ανάγκη διαμόρφωσης μιας άλλης κυβέρνησης και μάλιστα «με προοδευτικό πρόσημο», σε αντίθεση με αυτήν που συμμετέχει και στηρίζει. Είναι, όμως, ταυτόχρονα αποκαλυπτικό της κατάστασης που επικρατεί στην κυβέρνηση Σαμαρά. Καλά ξεμπερδέματα» σημειώνει στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μεταξύ άλλων δήλωσε στην Real» ότι «Πρότασή μας θα είναι μία κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο. Αν αυτό αριθμητικά δεν είναι εφικτό, τότε η λύση θα είναι μία κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας, με τη συμμετοχή προοδευτικών και συντηρητικών».
Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ όπου τονίζεται ότι “το πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά και πραγματικά σχιζοφρενικό είναι ότι στο ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλούν για προοδευτική κυβέρνηση εννοούν τον κ. Καμμένο και τους διάφορους ομοϊδεάτες του”.
Όπως επισημαίνει το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ η θέση της Χαριλάου Τρικούπη ήταν και είναι σταθερή και την διατύπωσε ήδη πριν τις διπλές εκλογές του 2012.
“Κυβέρνηση συνεργασίας με προοδευτικό πρόσημο και αν αυτό δεν είναι εφικτό, κυβέρνηση συνεργασίας των υπεύθυνων φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων για λόγους εθνικής ανάγκης. Στην κυβέρνηση αυτή το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της προοδευτικής σταθερότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που προτίμησε το 2012 την ευκολία της δημαγωγικής αντιπολίτευσης και προτιμά έκτοτε το «αντιμνημονιακό», εθνικιστικό, συνωμοσιολογικό αλαλούμ που θεωρεί ότι είναι ριζοσπαστικό και προοδευτικό!” ολοκληρώνει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.
























































