ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η βάπτιση στην οποία παρευρέθηκα χθες ως νονός, πραγματοποιήθηκε νομίμως κατόπιν αδείας που εξέδωσε στις 05/03/2021 η Πολιτική Προστασία όταν οι γονείς του παιδιού έκαναν την σχετική αίτηση» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει πως αυτή είναι μία διαδικασία που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αν έχει σοβαρούς λόγους και παραθέτει τη βεβαίωση κατ’ εξαίρεσης τέλεσης θρησκευτικής τελετής.
Σε δύο νέες αναρτήσεις, ο κ. Γεωργιάδης προσθέτει:
«Απίστευτη η υποκρισία των Αριστερών.
»Τρελαίνονται που έγινε μία βάπτιση χθες στην Αθήνα και μιλούν για καταπάτηση των απαγορεύσεων (χωρίς να σκέφτονται καν ποιοι μπορεί να είναι οι σοβαροί λόγοι εξαίρεσης) ενώ κάθε μέρα κάνουν διαδηλώσεις παραβιάζοντας όλες τις απαγορεύσεις.
»Οι άνθρωποι που έκαναν πορείες, συγκεντρώσεις, επεισόδια κ.λπ. ζητώντας να παραβιαστούν οι νόμοι για να γίνει το χατήρι σε έναν αμετανόητο δολοφόνο, σκανδαλίστηκαν διότι δόθηκε η άδεια νομίμως να βαπτιστεί χθες ένα παιδάκι Χριστιανός, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους… αριστερά..».
























































