ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Ντενίς Σμιχάλ ζητά την άμεση διακοπή της κατασκευής του αγωγού Nord Stream 2 στη Βαλτική Θάλασσα και αυστηρότερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
«Εάν τεθεί σε λειτουργία ο αγωγός Nord Stream 2, η Ρωσία επιτυγχάνει υψηλότερα έσοδα, με τα οποία η Μόσχα χρηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, την επιθετικότητά της εναντίον της Ουκρανίας.
»Πρέπει να διακοπεί η κατασκευή του.
»Με τον αγωγό, η Ευρώπη ενισχύει τη ρωσική επιθετικότητα.
»Αυτό δεν μπορεί να είναι προς το συμφέρον της ΕΕ», δήλωσε ο Ντενίς Σμιχάλ σε συνέντευξή του, η οποία δημοσιεύεται στο φύλλο της οικονομικής εφημερίδας «Handelsblatt» .
Ο Σμιχάλ αναμένει από τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών, κατά την οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συζητήσει τη στρατηγική της για τη Ρωσία, «να στείλει ένα αποφασιστικό και ομόφωνο μήνυμα στη Μόσχα.
»Οι κυρώσεις κατά της Μόσχας δεν πρέπει μόνο να παραταθούν, αλλά μάλλον να γίνουν σαφέστερες, αποφασιστικές και, πρωτίστως, αυστηρότερες στο μέλλον», τόνισε.























































