ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κρητική στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την πανδημία ασκεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετατρέπει ακόμα και την περίθαλψη σε ζήτημα “ατομικής ευθύνης”», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Μπροστά στην κατάρρευση των νοσοκομείων προχωράει σε επιθετικά εξιτήρια για να βρεθούν κλίνες ΜΕΘ.
»Όπως δημόσια καταγγέλθηκε στο Open ασθενείς στο “Σωτηρία” παίρνουν βιαστικά εξιτήρια με οξυγόνο για το σπίτι τους, λόγω της ανυπαρξίας κλινών», πρόσθεσε.
Συνεχίζοντας, ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε ότι «αντί για επίταξη ιδιωτικών κλινικών η κυβέρνηση επιλέγει να προασπίζεται τα συμφέροντα των κλινικαρχών και επιμένει στο δόγμα Γεραπετρίτη ότι “δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον κλίνες”».
«Η μόνη ανάγκη που αναγνωρίζει η κυβέρνηση είναι η διενέργεια αδιαφανών διαγωνισμών, όπως αυτός για τα self test», τόνισε και ανέφερε:
«Η κοινωνία βλέπει καθαρά πια τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
»Μιας κυβέρνησης που αντί για τη προστασία της ανθρώπινης ζωής επιλέγει να κάνει τη πανδημία ευκαιρία κερδοσκοπίας».
























































