ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιώργος Βαρεμένος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μακριά από την αυτοδυναμία

Γιώργος Βαρεμένος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μακριά από την αυτοδυναμία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν χρειαζόταν αφορμή για να πει ο Άδωνις Γεωργιάδης τα όσα είπε για το ΣΥΡΙΖΑ και ότι θα πάρει τα λεφτά του από την τράπεζα αν πέσει η κυβέρνηση. Κακώς τα είπε γιατί προκαλεί προβληματισμούς σε πολύ κόσμο», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, που την Τρίτη σε τηλεοπτική πάνελ είχε έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, όπου και ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έκανε τη δήλωση ότι «αν πέσει η κυβέρνηση θα βγάλω τα λεφτά μου στο εξωτερικό. Δεν θα τα χαρίσω στο Βαρεμένο» μίλησε στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για το χθεσινό επεισόδιο σημειώνοντας ότι η στάση του κ. Αδωνι Γεωργιάδη δεν του προκάλεσε έκπληξη.

Αναφορικά με την χθεσινή συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ, ο κ. Βαρεμένος σημείωσε ότι ήταν μια εικόνα απογοήτευσης:

«Ο Σαμαράς δεν έδειξε την πραγματική εικόνα που επικρατεί στη χώρα. Αν λέει στη Μέρκελ ότι πάμε καλά, η Μέρκελ είναι λογικό ότι θα του πει, ωραία συνέχισε την ίδια πολιτική». Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως αυτό παρουσιάστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, υπογράμμισε ότι είναι κοστολογημένο και ότι «αυτά που περιέγραψε ο Τσίπρας είναι οι στόχοι και πρέπει να παλέψουμε για να τους πετύχουμε».

Ωστόσο εκτίμησε πως: «Δεν αμφισβητώ ότι η κατάσταση στην χώρα είναι οριακά δύσκολη. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Ο κόσμος όμως ξέρει πολύ καλά σε ποιο σημείο βρίσκεται η χώρα και είναι έτοιμος να εκτιμήσει μια ειλικρινή προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα. Εκτιμώ ότι τους ανθρώπους που βρίσκονται στην κυριολεξία στα γόνατα δεν τον έχει βοηθήσει η κυβέρνηση».

«Το να υπόσχεσαι κάτι που δεν θα το τηρήσεις, το έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, που άλλα έλεγε προεκλογικά κι άλλο πρόγραμμα ακολούθησε μετά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα το κάνει αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις ο κ. Βαρεμένος τόνισε ότι δεν αποκλείεται ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μακριά από την αυτοδυναμία. Το να υπάρξει ένας άλλος δρόμος για τη χώρα, είναι κατά την άποψή μου μονόδρομος, αλλά η κυβέρνηση μοιρολατρεί λέγοντας ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αθώος ο Νίκος Παππάς για την υπόθεση Μιωνή

Άμεσα ευρωπαϊκά μέτρα για εξασφάλιση επαρκών καυσίμων στα αεροπορικά ταξίδια στην ΕΕ και την προστασία του τουρισμού ζητά η Κουντουρά με ερώτηση στην Κομισιόν

Βουλή: Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και Λαζαρίδη

Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς Κάγια Κάλας: «Η ΕΕ οφείλει να δράσει άμεσα για την προστασία της χριστιανικής μειονότητας στη Συρία»

Ακούγεται ότι Τζάκρη και Κασιμάτη επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ – Ο Καστανίδης πάει Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...