Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τούρκος δουλέμπορος ήταν.. μαστουρωμένος

Ο Τούρκος δουλέμπορος ήταν.. μαστουρωμένος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Μαστουρωμένος» κι αφού είχε κάνει τις αγορές του στο εμπορικό κέντρο της Ρόδου, συνελήφθη στην περιοχή του Νεωρίου, ένας 37χρονος Τούρκος διακινητής μεταναστών, ο οποίος ομολόγησε με πρωτοφανή απάθεια την πράξη του στους λιμενικούς.

Σύμφωνα με την Δημοκρατική της Ρόδου, ο 37χρονος είχε προηγουμένως αποβιβάσει με βοηθητική λέμβο, 4 Σύρους μετανάστες, στη μαρίνα του Μανδρακίου και ειδικότερα στον πρώτο Μύλο.

Οι λιμενικοί  εντόπισαν τους 4 μετανάστες, οι οποίοι και τους υπέδειξαν την βοηθητική λέμβο με την οποία είχαν αποβιβαστεί στη μαρίνα Μανδρακίου.

Η λέμβος προερχόταν από το Ι/Φ “KASIMIR” με σημαία Η.Π.Α. το οποίο είχε «δέσει» ανοικτά των Μύλων.

Οι λιμενικοί πραγματοποίησαν έρευνα στη θαλαμηγό και βρήκαν εντός αυτής το διαβατήριο του 37χρονου, τον οποίο και κατονόμασαν οι λαθρομετανάστες ως το άτομο που τους μετέφερε στη Ρόδο.

Για τη μεταφορά αυτή πλήρωσαν, όπως προέκυψε, 2.500 ευρώ έκαστος.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, κατασχέθηκαν τα δύο σκάφη, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, καθώς και φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους τριών γραμμαρίων, που ανήκουν στον 37χρονο.

Οι λιμενικοί διενήργησαν έρευνες στην περιοχή και το βράδυ εντόπισαν τον 37χρονο… «μαστουρωμένο».

Προφορικά ομολόγησε τις πράξεις του, λέγοντας ότι μετέφερε τους μετανάστες διότι είχε ανάγκη τα λεφτά, ενώ ομολόγησε κι άλλες μεταφορές μεταναστών.

Φέρεται μάλιστα να γνώριζε καλά το νησί.

Οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, που τον παρέπεμψε με κακουργηματικές διώξεις, ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν

Στρατηγική σιωπή: Στην Ουάσιγκτον ο Νετανιάχου για σύνοδο «κεκλεισμένων των θυρών» υπό τον φόβο του Ιράν

Ποια «ήρεμα νερά»; – Ρεκόρ πενταετίας στις τουρκικές παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων

Προκλητικός Τσελίκ λίγο πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη: Ζητά «αποστρατιωτικοποίηση» νησιών

Eξαρθρώθηκε κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων – Πώς δρούσε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr