ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, ΣΥΡΙΖΑ, Τάκης Μπαλτάκος,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για επιχείρηση παραπλάνησης του ελληνικού λαού κατηγορεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, ζητώντας εκλογές το συντομότερο δυνατό.
Αντίθετα ο Πάνος Καμμένος χαρακτηρίζει «ευχάριστη έκπληξη, πολλές από τις αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».
Στη συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Πάνος Καμμένος τονίζει ότι το κόμμα του θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο τη διαγραφή του χρέους και μια εθνική στάση, με ομόψυχο τον ελληνικό λαό, με ομόψυχες όλες τις πολιτικές δυνάμεις, απέναντι στους δανειστές, οι οποίοι φέρονται σαν κατακτητές.
Επίσης, θεωρεί τη Ν.Δ. υπό τον Αντώνη Σαμαρά ένα ακροδεξιό κόμμα στον αντίποδα της Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή.
«Σας λέω ξεκάθαρα ότι ο κ. Μπαλτάκος επεδίωκε πάντα να φέρει τη Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση και μάλιστα μαζί με τη Ν.Δ. Στην αρχή είχε κάνει κρούση και σ’ εμάς. Και βεβαίως τις απορρίψαμε. Ο κ. Μπαλτάκος δήλωσε προ ημερών ότι παραμένει στέλεχος της Ν.Δ. και ότι κανείς δεν τον διέγραψε. Είναι ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά. Παραμένει ο στενός του συνεργάτης» τονίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Ο πόλεμος που δέχονται οι ΑΝ.ΕΛΛ. είναι πραγματικά πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα. Οι εκβιασμοί σε βουλευτές, οι αποστασίες χωρίς πολιτική αιτία, οι πιέσεις που δεχόμαστε, η ανυπαρξία μας στα μεγάλα ΜΜΕ», σημειώνει.
























































