ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλυκά Νερά φόνος: Ψυχολόγος παρακολουθούσε την 20χρονη Καρολάιν

Γλυκά Νερά φόνος: Ψυχολόγος παρακολουθούσε την 20χρονη Καρολάιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα, δραματικά ερωτήματα για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά πριν από εννιά ημέρες, ανακύπτουν ύστερα από την αποκάλυψη ότι η άτυχη κοπέλα παρακολουθείτο από ψυχολόγο κι η οποία έχει δώσει ήδη αναλυτική κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναμένεται να καλέσουν σε νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγό της προκειμένου να δώσει αναλυτικότερες περιγραφές για την αναφερόμενη εισβολή των ληστών στην μεζονέτα αλλά και σε ποιο χρονικό σημείο ακριβώς έχασε τις αισθήσεις του.

Με ένα από τα νέα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πως μπόρεσε ο 32χρονος να συνέλθει γρήγορα και χωρίς παροχή οξυγόνου από την υποξία που όπως φαίνεται του προκάλεσε το «ασφυκτικό δέσιμο» από τους κακοποιούς.

Κι ενώ σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή των επιβατών και του πληρώματος του αεροσκάφους της κυπριακής εταιρείας Helios που κατέπεσε το 2005 στο Γραμματικό (λόγω κακής τοποθέτησης σχετικού διακόπτη) δεν συνήλθαν ποτέ, ενώ κι ο φροντιστής Προδρόμου που επιχείρησε να πιλοτάρει το σκάφος, χρησιμοποιώντας φιάλη οξυγόνου, δεν μπορούσε να κινηθεί με ευχέρεια και να αποκτήσει πλήρως τις αισθήσεις του.

Εξετάζοντας εκ νέου τον τρόπο που οι κακοποιοί φέρεται να τον έδεσαν.

Επιπλέον κρίσιμο θεωρείται ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου -μόλις ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ για τον φόνο στα Γλυκά Νερά- δεν τον φωτογράφισαν κι έσπευσαν να τον λύσουν.

Κι έτσι δεν υπάρχει σαφής εικόνα πως ακριβώς ήταν δεμένος από τους δράστες.

Χωρίς όμως μέχρι τώρα η ΕΛΑΣ να μπορέσει να βρει οποιοδήποτε ίχνος τους αλλά κι ούτε οποιαδήποτε καταγραφή της άφιξης και της αναχώρησης τους.

Βασίλης Λαμπρόπουλος, in.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκαια: Τέλος η ομηρία με 44χρονη γυναίκα – Η ΕΚΑΜ συνέλαβε τον άνδρα που την κρατούσε

Νίκαια: Άνδρας κρατάει όμηρο τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι του και δηλώνει οπλισμένος

Βυτιοφόρο έριχνε επικίνδυνα βιομηχανικά απόβλητα στον Κηφισό – Τρεις συλλήψεις

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου

Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr