ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγία Σοφία, Κωνσταντινούπολη, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Μωάμεθ ο Πορθητής, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προκλητικός εμφανίστηκε και πάλι ο «σουλτάνος» Ερντογάν, αυτή τη φορά λίγες ώρες πριν από την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Ελλάδα.
«Ο Μωάμεθ είπε ότι η Κωνσταντινούπολη σίγουρα θα κατακτηθεί», διαμήνυσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ερντογάν, ενώ το κείμενό του συνοδεύει εικόνα της Αγίας Σοφίας που έχει μετατραπεί σε τζαμί.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, μιλά για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, αναφέροντας:
«Χρόνια πολλά για την 568η επέτειο της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης, μιας από τις πιο λαμπρές νίκες στην ιστορία μας.
»Τιμούμε τον Μωάμεθ τον Πορθητή και τον ένδοξο στρατό του, που πρόσθεσε αυτή την μοναδική πόλη στην πολιτιστική μας κληρονομιά, με έλεος και σεβασμό».
«Τιμούμε τον σουλτάνο Μωάμεθ, ο οποίος με την ευλογία του προφήτη κληροδότησε τον πολιτισμό στη μοναδική αυτή πόλη.
»Ο Μωάμεθ είπε ότι “η Κωνσταντινούπολη σίγουρα θα κατακτηθεί. Τι σπουδαίος στρατηγός ο στρατηγός που θα την κατακτήσει, πόσο μεγάλος στρατός είναι αυτός ο στρατός”», προσθέτει.

























































