ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοίγει την επόμενη η εβδομάδα η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των εφήβων από 15 έως 17 ετών αφού η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έδωσε το πράσινο φως αλλά μόνο με γονική συναίνεση.
Όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών καθηγήτρια, Μαρία Θεοδωρίδου, έπειτα από την εξέταση των δεδομένων που ισχύουν σε παγκόσμιο επίπεδο, τα μέλη της επιτροπής έκριναν ότι είναι προς όφελος να εμβλολιασθούν και στη χώρα μας οι έφηβοι από 15 έως 17 ετών.
Η συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία θα μπορούν να κλείνουν οι γονείς τα εμβόλια των παιδιών τους θα ανακοινωθεί σύμφωνα με τον Μάριο Θεμιστολέους στην ενημέρωση της επόμενης Δευτέρας, 12 Ιουλίου.























































