ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, βρίσκεται στο Κάιρο, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Άχμεντ Αμπούλ Γκέιτ.
Σκοπός της επίσκεψης του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας είναι υπογραφή Μνημόνιου Συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εξωτερικών και του Αραβικού Συνδέσμου, το οποίο προβλέπει την θεσμοθέτηση πολιτικών διαβουλεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς και μεταξύ της Ελλάδας και των Μελών του Αραβικού Συνδέσμου.
Ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε:
«Με τον ΓΓ του Αραβικού Συνδέσμου A.A.Gheit. Στο επίκεντρο οι στενοί δεσμοί Ελλάδας και Αραβικού Kόσμου και η οικοδόμηση στενότερων δεσμών συνεργασίας με στόχο την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων και την προώθηση της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, στη βάση του Διεθνούς Δικαίου».

























































