ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλονιστικό είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για τη γυναικοκτονία στη Δάφνη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ και της Κάτιας Νιάκαρη, ο θάνατος της 31χρονης που έσφαξε ο 39χρονος σύζυγός της, χθες, Παρασκευή, μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη, ήταν μαρτυρικός.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση της Σουλτάνας Μαριάνου στη σορό του θύματος, ο θάνατος από τις μαχαιριές επήλθε σε λιγότερο από πέντε λεπτά.
Ο 39χρονος καθ’ ομολογιαν δράστης του εγκλήματος, φέρεται να προκάλεσε τα μοιραία χτυπήματα στη σύζυγό του με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών, χτυπώντας την δύο φορές στο λαιμό.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, η νεαρή γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού 11 ετών, ήταν πιθανότατα ξαπλωμένη στο κρεβάτι -δεν αποκλείεται και να κοιμόταν- ενώ δεν έφερε κανένα ίχνος άμυνας.























































