Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πύργος: Ποινή φυλάκισης 14 μηνών στον «τσολιά» αρνητή-γονέα

Πύργος: Ποινή φυλάκισης 14 μηνών στον «τσολιά» αρνητή-γονέα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με αναστολή για τη μη εφαρμογή των μέτρων κατά της Covid-19, και ακόμη δύο μήνες για εξύβριση επέβαλε το δικαστήριο, στον αρνητή- γονέα Αλέξανδρο Μαγκότσο.

Ο γνωστός και ως «τσολιάς» του Πύργου, κατηγορούνταν για παραβίαση των κανόνων που προφυλάσσουν από την μετάδοση του ιού covid-19, για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του διαδικτύου και για εξύβριση μέσω του διαδικτύου, και του ασκήθηκε ποινική δίωξη μετά από μήνυση που κατέθεσε ο εκπαιδευτικός, Αθανάσιος Κατσίμπελης και Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου.

Ο κ. Μαγκότσος, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο, τις προηγούμενες ημέρες, με την επιλογή του να εμφανιστεί στα δικαστήρια ντυμένος τσολιάς, την Τρίτη δεν προτίμησε τη συγκεκριμένη αμφίεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο στο Άμστερνταμ – Ισλαμιστική εξτρεμιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη

NYT: Οι ΗΠΑ χτύπησαν το δημοτικό σχολείο στο Ιράν – Πίστευαν ότι ήταν ναυτική βάση

Ιράν: Νεκρές 51 μαθήτριες σε σχολείο από ισραηλινή επίθεση

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο 22χρονος από τον Πύργο με μηνιγγίτιδα

Πρότυπο-λαγνεία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr