ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Λεωφόρος Κηφισίας, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Πυροσβέστης, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Άγιο είχε» οδηγός δικύκλου που περνούσε από την Κηφισίας, την ώρα των επεισοδίων με το νερό της «Αύρα» που έριξαν οι αστυνομικοί στους διαδηλωτές πυροσβέστες, καθώς όπως φαίνεται σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο οδηγός κινδύνεψε να πέσει από το μηχανάκι, λόγω του νερού που δέχθηκε.
Παραλίγο να είχαμε τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της Παρασκευής (6/11) έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κατά την διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ της Αστυνομίας και των πυροσβεστών που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα.
Ευτυχώς ο αναβάτης του δικύκλου, αντιλήφθηκε τι γινόταν και κατάλαβε τι ερχόταν και έκοψε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να μην χάσει την ισορροπία του.
Η «Αύρα» όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν έβρεξε μόνο τους πυροσβέστες που ήταν στο κλειστό ρεύμα καθόδου, αλλά και τα οχήματα που ήταν στο ανοιχτό ρεύμα ανόδου.
Νερό από την «Αύρα» έπεφτε και στο ρεύμα της ανόδου που ήταν ανοιχτό και τα οχήματα κυκλοφορούσαν κανονικά.
Εικόνες ντροπής!
ΜΑΤ ψεκάζουν με χημικά & νερό #πυροσβέστες που διαδήλωναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητώντας την άμεση ενίσχυση του Σώματος τους με έμψυχο δυναμικό.
"Στις φωτιές ήρωες… τον χειμώνα ξεχασμένοι"pic.twitter.com/Lx45BWOWUR— Anastasia Nikolopoulou (@anastasiankol) November 5, 2021























































