ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει τόσο καιρό για τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον εμβολιασμό, η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.
Η κ. Θεοδωρίδου έκανε ειδική μνεία στην μετάλλαξη Δέλτα, η οποία διέψευσε τα αισιόδοξα σενάρια που ανέφεραν πως με το εμβόλιο θα «εξαφανίζαμε» τον φονικό ιό.
Η ίδια σημείωσε ότι αυτό δεν συνέβη κι έτσι ο κορωνοϊός θα γίνει «ενδημικός», όπως η γρίπη, και θα παραμείνει στη ζωή μας για καιρό.
Ακολούθως μίλησε για την τρίτη δόση του εμβολίου, υπενθυμίζοντας πάντως πως το πιο σημαντικό βήμα είναι φυσικά η πρώτη δόση.
Παράλληλα, η ίδια είπε πως είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κάνουμε εμβόλιο για τον κορωνoϊό κάθε χρόνο, όπως συμβαίνει και με αυτό της γρίπης.
Η ίδια μίλησε για τις πιθανές παρενέργειες, θέλοντας να καθησυχάσει όσους τυχόν φοβούνται και λέγοντας πως οι συχνότερες είναι οι ίδιες με τις δύο προηγούμενες δόσεις.
Δηλαδή πόνος στο σημείο της ένεσης, πυρετός, πονοκέφαλος που συνήθως διαρκούν μία ή δύο μέρες.
Από 0,3% έως 1% μπορεί να εμφανιστεί μια διόγκωση των μασχαλιαίων λεμφαδένων που μπορεί να διαρκέσει ως ένα μήνα και επανέρχεται χωρίς ιδιαίτερη θεραπεία.























































