ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας.
Ο κ. Σκέρτσος, μιλώντας στο MEGA, ισχυρίστηκε ότι «δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην Αστυνομία μεταδίδουν τον ιό».
Ο υπουργός κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση γιατί δεν επιβάλλεται υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις και έδωσε την εξής απάντηση.
«Δεν εξετάζεται αυτό το ενδεχόμενο.
»Η υποχρεωτικότητα ακούγεται εύκολη αλλά εφαρμόζεται δύσκολα, ειδικά στις υπηρεσίες του σκληρού πυρήνα του κράτους.
»Οι ένστολοι λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση και αν τεθούν σε αναστολή, δεν αναπληρώνονται εύκολα».
Ο δημοσιογράφος ευλόγως τότε αναρωτήθηκε πως το μέτρο της αναστολής εφαρμόστηκε στους υγειονομικούς που βρίσκονται στην αιχμή της μάχης κατά της πανδημίας.
Ο κ. Σκέρτσος απάντησε ότι «τα νοσοκομεία είναι μέρη που εν δυνάμει μπορεί να υπάρχει υπερδιασπορά του ιού».
Εν συνεχεία δήλωσε: «Δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό».
Οι Αστυνομικοί δεν μεταδίδουν τον ιό, είπε ο εκσυγχρονιστής Σκέρτσος. Είναι όπως δεν μεταδίδεται από τη θεία κοινωνία;
























































