ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) -έπειτα από δύο εβδομάδες- ο 68χρονος οφθαλμίατρος, Γεώργιος Νέος ο οποίος είχε δεχτεί επίθεση με πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του, Κλοντιάνα Τσέλο, στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο γιατρός παραμένει στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», καθώς η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.
Μάλιστα, υπάρχει ενδεχόμενο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.
«Αν δεν είχαμε αυτή την κατάσταση με τον κορωνοϊό, πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να βγει από τη ΜΕΘ» δήλωσε ο δικηγόρος του 68χρονου, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης.
Ο κ. Αλεξανδράκης πρόσθεσε πως οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας του.























































